​Murerstillads

Murerstillads har fordel ved dets enorme belastningsevne og stabilitet.

Ved opmuring af facader giver dette system adgang til at laste mursten direkte på dækhøjden. Dækhøjden er fleksibel så vores montører kan give den ergonomisk bedste løsning til murerne.

Vi leverer både klassiske trætreller men også composit-treller, som har den laveste vægt på markedet, samt ERGO-stillads, der er det ypperste kvalitet indenfor murerstillads. 

Vores materialer overholder derudover alle punkterne i et nyt regelsæt der begrænser egenvægten af de enkelte komponenter til 15 kg, og opfylder samtidige lovkrav fra arbejdstilsynet, så murerne kan komme sikkert til højden.

Murerstillads udlejning i nordjylland

Murerstillads udlejning er en tjeneste for håndværkere, institutioner og virksomheder, der står over for byggeprojekter eller vedligeholdelsesopgaver. Vi leverer og monterer stilladser til at imødekomme behovene til jeres næste projekt. Vi kan hjælpe med udlejning af murerstilladser i Nordjylland i byer som Hjørring og Aalborg mm. 

Virksomhedsnavn & CVR

Hjørring Stilladsudlejning A/S

CVR: 14084800

Adresse & Postnummer

kontaktinfo

Telefon: 98 98 60 66

E-mail: hsu@98986066.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag:   07.00 - 16.00

Vurdering

Vi er vurderet 4,6 / 5 på baggrund af 17 anmeldelser på Google.

Du kan se vores anmeldelser ved at klikke her.

Sitemap

Flemming Sander sagde:

"Fik gennem hele stilladsforløbet en meget professionel behandling - alle tidsaftaler blev overholdt til punkt og prikke og prisen var absolut fornuftig. De allerbedste anbefalinger herfra."