Håndtering af gipsplader, paneler og vinduer ved byggeri

Hos Hjørring Stilladsudlejning tilbyder vi udstyr til håndtering af gipsplader, paneler og vinduer. Formålet med grej til håndtering af gipsplader, paneler og vinduer er, at det gerne skal kunne flyttes rundt af en person, og at det helst skal ske så nemt og hurtigt som muligt.

Vores kunder er alle typer af håndværkere, entreprenører og gør det selv-folk især i Nordjylland omkring blandt andet Hjørring og Aalborg. De lejer eller køber vores udstyr til håndtering af paneler, gipsplader og vinduer.

Nem, enkel, effektiv og korrekt håndtering af gipsplader

​Vores udstyr til håndtering af gipsplader, paneler og vinduer rækker over en masse grej, men især en multitrolley og en stacker. Vores multitrolley er designet med fokus på effektivisering og arbejdsmiljø. 

Formålet er at lette det tunge fysiske arbejde på byggepladsen, men også at optimere arbejdsprocessen. En stacker er derimod et stativ på fire hjul, som for eksempel kan modtage en pakke gips med 24 plader i oprejst position. Dette kan ske direkte fra en multitrolley.​

Denne form for håndtering betyder, at gipspladerne kan stå og vente, mens der arbejdes. De står endda oprejst, så der ikke bruges unødvendig meget gulvplads på byggepladsen. Dertil kommer, at stackeren er forsynet med hjul, så andre faggrupper nemt kan flytte den, hvis den pludselig står i vejen.

Kontakt os for at høre mere om leje af udstyr

​Du er altid velkommen til at kontakte os hos Hjørring Stilladsudlejning A/S på telefon 98 98 60 66 eller på e-mail hsu@98986066.dk for at aftale nærmere.​

Virksomhedsnavn & CVR

Hjørring Stilladsudlejning A/S

CVR: 14084800

Adresse & Postnummer

kontaktinfo

Telefon: 98 98 60 66

E-mail: hsu@98986066.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag:   07.00 - 16.00

Vurdering

Vi er vurderet 4,6 / 5 på baggrund af 7 anmeldelser på Google.

Du kan se vores anmeldelser ved at klikke her.

Sitemap

Flemming Sander sagde:

"Fik gennem hele stilladsforløbet en meget professionel behandling - alle tidsaftaler blev overholdt til punkt og prikke og prisen var absolut fornuftig. De allerbedste anbefalinger herfra."