Drone

Som en varm nyhed kan vi præsentere vores nye drone. Den er af topprofessionel standard og modellen (Mavic 2 Pro) bruges bl.a. af førende luftfotografer, samt videoproducenter. Vores formål med dronen er at tilbyde inspektion af elementer i udfordrende højde, samt give mulighed for videoproduktion af byggeforløb og projekter fra innovative og eksperimenterende vinkler, som skaber et åbent og bredt overblik over projektet. Med dronens "smarte" funktioner muliggøres et hav af videoindstillinger og kreative løsninger til netop dit projekt. 

DronePilot

For lovligt at kunne flyve drone til professionel anvendelse, stiller Trafik- Bygge- og Boligstyrelsen stramme krav til brugeren. Både manøvre og overholdelse af private- og restriktive områder ift. droneflyvning kræver en rutineret dronepilot. Hos Hjørring Stilladsudlejning er vores dronepilot forberedt på enhver opgave, og overholde alle lovmæssige krav. Både dronebevis og dronetegn er nødvendigt ved flyvning indenfor bymæssigt område.

Virksomhedsnavn & CVR

Hjørring Stilladsudlejning A/S

CVR: 14084800

Adresse & Postnummer

kontaktinfo

Telefon: 98 98 60 66

E-mail: hsu@98986066.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag:   07.00 - 16.00

Vurdering

Vi er vurderet 4,6 / 5 på baggrund af 17 anmeldelser på Google.

Du kan se vores anmeldelser ved at klikke her.

Sitemap

Flemming Sander sagde:

"Fik gennem hele stilladsforløbet en meget professionel behandling - alle tidsaftaler blev overholdt til punkt og prikke og prisen var absolut fornuftig. De allerbedste anbefalinger herfra."