Profil​

Vi sætter kunderne højt

50 ÅR MED STILLADSUDLEJNING

Hjørring Stilladsudlejning A/S har i 50 år været en professionel, seriøs og naturlig samarbejdspartner for en lang, lang række af virksomheder, institutioner, håndværksmestre og private i hele Nordjylland.

KUNDEN I FOKUS

Vi sætter kunderne højt. Det betyder selvfølgelig, at vi sørger for, at vore kunder kommer i vejret, når opgaven kræver det. Men det betyder også, at vi har kunden og kundens ønsker og behov i fokus. Hos os har vi ingen standardløsninger. Hver opgave tager udgangspunkt i det individuelle behov, som kunden har.

Vi beskæftiger udelukkende dygtige, veluddannede og selvstændige medarbejdere, der har været i branchen i mange år. De ved, hvordan et stillads skal sættes op, så det passer perfekt til de faktiske forhold på byggepladsen, og de ved, hvordan et stillads skal fungere bedst muligt for håndværkerne.

Det er et fysisk krævende job at være stilladsarbejder.
Selv om vore medarbejdere har kraner og trucks til deres rådighed, må de alligevel løfte adskillige tons stillads hver eneste dag.

STILLADS TIL ENHVER OPGAVE

Skal Jensen have malet vinduerne på kvisten? Skal mureren udskifte sten på kirketårnet? Eller skal tømreren lægge nye tegl på?

Hos Hjørring Stilladsudlejning A/S har vi stilladser til alle formål. Vore stilladser opfylder alle de krav, som både professionelle og private har til at komme sikkert i højderne.

Vi er en fleksibel udlejningsvirksomhed, og for vore kunder betyder det bl.a., at vi kan løse opgaver fra dag til dag. Som en professionel samarbejdspartner ved vi, at mange af vore kunder kan få et pludseligt opstået behov. Derfor rykker vi gerne hurtigt ud. Hjørring Stilladsudlejning A/S tilbyder at opsætte stilladser til mange forskellige formål og i mange forskellige højder. Vi klarer alt fra én til 50 meter, men i princippet er der ingen grænser for, hvor højt vi kan bringe vore kunder i vejret.

Sikkert til vejrs med lift

Hjørring Stilladsudlejning A/S er andet og meget mere end stilladser. I 1978 fik vi vores første lift, og i dag har vi 80 personlifte og teleskoplæssere, der klarer arbejdshøjder fra fem til 43 meter.

For os er det afgørende, at vore kunder kommer sikkert op og ned. Derfor er en grundig instruktion i brugen af liften en helt naturlig del af den service, som vi tilbyder vore kunder. Det er vigtigt, at kunderne ved, hvordan liften bruges, men det er endnu vigtigere, at ingen kommer til skade.

Sikkerheden er en del af vor virksomhed, som vi naturligvis aldrig går på kompromis med. Alle vore lifte gennemgår hvert år det lovpligtige eftersyn hos et autoriseret servicefirma, som er godkendt af Teknologisk Institut.

Mange af vore kunder har i stigende grad fokus rettet mod sikkerhed på arbejdspladsen. Det er vi glade for. Vi mener nemlig ikke, at sikkerheden står til diskussion. Hos Hjørring Stilladsudlejning A/S går kvalitet og sikkerhed hånd i hånd. Vi søger således til stadighed at have det bedste materiel med den højeste sikkerhed.

“Som håndværkere har vi en god ballast for at rådgive og se, hvad der egner sig bedst til hver enkelt opgave. Ord som kvalitet, sikkerhed og vedligeholdelse er nøgleord i vores virksomhed, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed”, fastslår Jens og Peter Pedersen.​

Virksomhedsnavn & CVR

Hjørring Stilladsudlejning A/S

CVR: 14084800

Adresse & Postnummer

kontaktinfo

Telefon: 98 98 60 66

E-mail: hsu@98986066.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag:   07.00 - 16.00

Vurdering

Vi er vurderet 4,6 / 5 på baggrund af 17 anmeldelser på Google.

Du kan se vores anmeldelser ved at klikke her.

Sitemap

Flemming Sander sagde:

"Fik gennem hele stilladsforløbet en meget professionel behandling - alle tidsaftaler blev overholdt til punkt og prikke og prisen var absolut fornuftig. De allerbedste anbefalinger herfra."