Special-lifte til ethvert formål

Hos Hjørring Stilladsudlejning tilbyder vi special-lifte til adskillige formål og opgaver. Vi har vores hovedbygninger i Hjørring, men vi dækker hele Nordjylland. Skulle du have brug for en special-lift i Aalborg eller andre steder i Nordjylland, kan du også kontakte os, da vi dagligt kører til Aalborg med 3–4 biler.

Med mange års erfaring inden for udlejning af både stillads og lifte, ved vi, at kvalitet og godt udstyr er vejen frem til det gode arbejde. Derfor sørger vi for, at alle vores special-lifte er i god stand og klar til at blive brugt, når du modtager dem.

VI FINDER EN SPECIAL-LIFT TIL DIN SPECIFIKKE OPGAVE

Vi har mange special-lifte, og det ikke mange steder, der udlejer dem. Derfor er vi et af de steder, der sørger for at give dig muligheden for leje af lift til din specifikke opgave. Vi er i besiddelse af lifte til adskillige formål og løsninger, og vi både leverer og afhenter dem igen, så du ikke skal spekulere i den del.​

Vi har mange forskellige special-lifte, og det er derfor muligt for dig at finde en, der passer til den opgave, som du står overfor. Vi har blandt andet bomlifte, lifte på bælter og små trailerlifte.

Vi har også lifte, som kan gå op ad trapper, og lifte som kan komme ind ad ganske almindelige husdøre uden problemer. Alternativt kraner vi lifte ind til arbejdssteder.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvis du ønsker at høre mere om, hvilke muligheder vi kan tilbyde dig, skal du være velkommen til at kontakte os på enten telefon eller e-mail. Vi fortæller gerne om priser, og vi hjælper dig med at finde frem til den helt rigtige lift til din specifikke opgave. Ønsker du et uforpligtende tilbud på special-lifte, giver vi dig også gerne det.

Vil du høre mere, kan du kontakte os på telefon 98 98 60 66 eller e-mail hsu@98986066.dk.​

Jlg 17m Bæltelift

Max. arbejdshøjde: 13,30 m

Max. kurvlast: 230 kg

Vægt: 2230 kg

LEJE PR. DAG : 2500,-

Jlg X26JP 26 Bæltelift

Max. arbejdshøjde: 25,7 m

Max. kurvlast: 250 kg

Vægt: 4365 kg

LEJE PR. DAG : 3600,-

Virksomhedsnavn & CVR

Hjørring Stilladsudlejning A/S

CVR: 14084800

Adresse & Postnummer

kontaktinfo

Telefon: 98 98 60 66

E-mail: hsu@98986066.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag:   07.00 - 16.00

Vurdering

Vi er vurderet 4,6 / 5 på baggrund af 17 anmeldelser på Google.

Du kan se vores anmeldelser ved at klikke her.

Sitemap

Flemming Sander sagde:

"Fik gennem hele stilladsforløbet en meget professionel behandling - alle tidsaftaler blev overholdt til punkt og prikke og prisen var absolut fornuftig. De allerbedste anbefalinger herfra."