​Liftudlejning, bomlifte, trailerlifte og saxlifte

Hos Hjørring Stilladsudlejning A/S tilbyder vi liftudlejning til blandt andet håndværkere, byggefirmaer og entreprenører i Hjørring og Aalborg samt det øvrige Nordjylland. Vores udlejning af lifte rækker blandt andet over bomlifte, trailerlifte og saxlifte.

Vi tilbyder liftudlejning til mange formål

​Vores liftudlejning har forskellige typer af lifte, der kan benyttes til en lang række formål, herunder blandt andet:

Vores batteridrevne bomlifte er primært til indendørs brug. Derfor har de dæk, som ikke laver mærker på gulvet. Vores udendørs bomlifte er derimod dieseldrevne med to hjul, fire hjul eller larvefødder, så de kan køre i alt slags terræn.​

Vores trailerlifte har hydrauliske støtteben og selvtræk på hjulene. Derved er de hurtige at flytte og nemme at transportere til nye opgaver. Vores trailerlifte er enten batteri- eller eldrevne.

Vores saxlifte benyttes til både indendørs og udendørs opgaver. Det er maskiner med en stabil konstruktion og en stor løftekapacitet. Dertil kommer, at de er lette at manøvrere. Saxlifte benyttes især til forskellige former for montagearbejde.

Du kan kontakte vores liftudlejning, hvis du ønsker råd og vejledning til at vælge den rette lift.

Ring til os for at aftale tid og sted

​Kontakt gerne Hjørring Stilladsudlejning A/S, hvis du har brug for en bomlift, en trailerlift eller en saxlift. Du kan ringe til vores liftudlejning på telefon 98 98 60 66, men du kan også henvende dig per e-mail til hsu@98986066.dk. Derpå kan vi aftale hvor, hvornår og hvordan.​ Vi servicerer hele Nordjylland heriblandt byer som Hjørring, Aalborg mm.

Virksomhedsnavn & CVR

Hjørring Stilladsudlejning A/S

CVR: 14084800

Adresse & Postnummer

kontaktinfo

Telefon: 98 98 60 66

E-mail: hsu@98986066.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag:   07.00 - 16.00

Vurdering

Vi er vurderet 4,6 / 5 på baggrund af 7 anmeldelser på Google.

Du kan se vores anmeldelser ved at klikke her.

Sitemap

Flemming Sander sagde:

"Fik gennem hele stilladsforløbet en meget professionel behandling - alle tidsaftaler blev overholdt til punkt og prikke og prisen var absolut fornuftig. De allerbedste anbefalinger herfra."