Den sikre vej til toppen

Som håndværkere har vi en god ballast for at rådgive, og se hvad der egner sig bedst til hver enkel opgave vi udfører.

Stilladsudlejning til håndværkere og byggefirmaer

​Hos Hjørring Stilladsudlejning A/S har vi mange års erfaring med udlejning af stillads, lifte, teleskoplæssere og mandskabsvogne. 

Vi har arbejdet med stilladsudlejning i 50 år, og vi står for udlejning af stillads til håndværksmestre, entreprenører og andre byggefirmaer samt til private i hele Nordjylland, herunder Aalborg og naturligvis Hjørring. Alle har naturligvis mulighed for stilladsudlejning hos os.

udlejning af stillads og liftudlejning

​Hos Hjørring Stilladsudlejning A/S har vi naturligvis udlejning af stilladser af aluminium, men vi har også udlejning af lifte som for eksempel bomlifte, trailerlifte og saxlifte. Derudover lejer vi teleskoplæsser ud. Vi har endvidere mandskabsvogne til fire eller seks mand samt mobile toiletkabiner og badeværelser.

Du er velkommen til at kontakte os hos Hjørring Stilladsudlejning A/S for at høre mere om udlejning af stillads, eller for at få et uforpligtende tilbud. Vi udlejer stillads og lift i Hjørring, Aalborg og en række andre byer i Nordjylland. Du kan ringe til os på telefon 98 98 60 66. Du kan naturligvis også vælge at sende en e-mail til hsu@98986066.dk.​

Vi har altid kunden i fokus

Vi sætter kunderne højt. Det betyder, at vi altid sørger for, at vores kunder kommer i vejret, når opgaven kræver det. Men det betyder også, at vi har kunden og kundens ønsker og behov i fokus.

LEJE AF Stillads til hver en opgave

Hos Hjørring Stilladsudlejning A/S har vi stilladser til alle formål og alle opgaver. Vores stilladser opfylder alle de krav, som både professionelle og private har til at komme sikkert i højderne.

Klik her for at læse om lejevilkår

Sikkert til vejrs med vores lifte

Det er afgørende for os, at vores kunder kommer sikkert op og ned. Derfor er en grundig instruktion i brug af liften en helt naturlig del af den service, som vi tilbyder vores kunder.

Vi udlejer bomlifte i forskellige arbejdshøjder og kurvstørrelser. Se oversigt og prisliste her.

pil til højre ikon

Vi har et stort udvalg af leje af trailerlifte. Se vores produkter samt prisliste her.

pil til højre ikon

Vi tilbyder mange forskellige saxlifte. Se størrelser og vores prisliste her.

pil til højre ikon

Vi udlejer alle typer af stilladser. Se vores udvalg og prisliste her.

pil til højre ikon

Udlejning af drone,

inkl. dronepilot​

Som en varm nyhed kan vi præsentere vores nye drone (Mavic 2 Pro) . Den er af topprofessionel standard og modellen bruges bl.a. af førende luftfotografer, samt videoproducenter. Vores formål med dronen er at tilbyde inspektion af elementer i udfordrende højde, samt give mulighed for videoproduktion af byggeforløb og projekter fra innovative og eksperimenterende vinkler, som skaber et åbent og bredt overblik over projektet.

Videoen til højre viser en smule af dronens potentiale, hvor den bruges til at skabe et overblik af et projekt på Sverigesvej i Hjørring. Ønsker du din egen droneoptagelse, eller blot en hurtig inspektion, så kontakt os og hør mere.

Tryk på videon for afspilning, og tjek vores kanal ud.

Virksomhedsnavn & CVR

Hjørring Stilladsudlejning A/S

CVR: 14084800

Adresse & Postnummer

kontaktinfo

Telefon: 98 98 60 66

E-mail: hsu@98986066.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag:   07.00 - 16.00

Vurdering

Vi er vurderet 4,6 / 5 på baggrund af 17 anmeldelser på Google.

Du kan se vores anmeldelser ved at klikke her.

Sitemap

Flemming Sander sagde:

"Fik gennem hele stilladsforløbet en meget professionel behandling - alle tidsaftaler blev overholdt til punkt og prikke og prisen var absolut fornuftig. De allerbedste anbefalinger herfra."